Linkblog

Díjtalan E-könyv

Most ingyenesen letöltheted

Az egészséges félálom

című e-könyvünket:

tanfolyam

Ha szeretné megtudni, hogy milyen egyszerű módszerek vannak a depresszió otthoni kezelésére iratkozzon fel INGYENES tanfolyamunkra!
Név:
Email:

Szavazás

Hasznos

Hirdetés

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2008.02.11. 09:33 relaxmester

Stressz és a Valentin

Lassan közeledik a Valentin nap, vagy Bálint nap... ki hogy hívja, de a lényeg majdnem ugyanaz.

Már aki megtartja...

A szerelmesek világnapja ez, amikor jobb esetben elfeledkezhetünk a mindennapjainkat megkeserítő munkáról, meg vitákról és legalább most elmehetünk a virágboltba, vagy édességboltba, hogy gondos válogatás után megvegyük a régóta vásárolni szándékozott (csak mindig elfelejtett) ajándéktárgyat.

A nőknek csokoládé, a férfiaknak alkohol dukál... Tartja a szokás, és legtöbben be is tartják, mégha ellenzik is az ellentées nem ezen irányú kicsapongásait.

Azért valljuk be, valószínű Valentino még nem egészen erre a kifejletre számított, amikor vértanúként kivégezték őt... Ha igaz a történet.

De hogy kapcsolódik a stressz az "ünnepnaphoz"?

Legalább ilyenkor feledkezzünk meg a kihívásoktól és próbáljuk magunkat átadni választottunknak. Ne a magunk bajaival törődjünk, mert higgyük el, mindenkinek megvannak a maga gondjai, amit akárhogy is érezzük nagyobbnak lát, mint a másiké.

Legyünk figyelmesebbek és ne riadjunk vissza a csokoládétól sem. Nagyon jól oldja a feszültséget, rengeteg endorfint termel.

Tegyük emlékezetessé ezt a napot, ne a megszoktt meccseket, vagy sorozatokat nézzük a tévében. Egy napot túl lehet élni nélkülük is, és ha nem válik be, legfeljebb legközelebb kihagyjuk... De miért ne lenne jó?

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: ünnep stressz valentin


A bejegyzés trackback címe:

https://relaxmester.blog.hu/api/trackback/id/tr7327453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása